Brug denne fane til at definere webstedets standardwebside og til at føje en sidefod til webstedets dokumenter.

Aktiver standardindholdsside

Når denne indstilling er aktiveret, vises standarddokumentet i webbrowseren, når webbrowseranmodningen ikke angiver et dokumentnavn. Standarddokumenter kan ligge på en mappes startside eller en indeksside, som indeholder en liste over webstedets dokumentmapper. Der kan være anført flere dokumenter i en søgerækkefølge fra top mod bund. De viste filer er placeret i webstedets startmappe. Rækkefølgen kan ændres med knapperne Flyt op og Flyt ned.

Marker afkrydsningsfeltet Aktiver standardindholdsside for at aktivere webserveren til at identificere et standarddokument, når en webbrowseranmodning ikke angiver et dokumentnavn.

Tilføj

Klik for at tilføje yderligere standarddokumenter. Standarddokumenter vises i den rækkefølge, som navnene optræder i på listen. Serveren returnerer det første dokument, der findes.

Fjern

Klik for at fjerne et standarddokument fra listen uden at slette filen.

Aktiver dokumentets sidefod

Marker afkrydsningsfeltet Aktiver dokumentets sidefod for at konfigurere webserveren til automatisk at føje en sidefod til hvert dokument, som webserveren returnerer. Sidefodsfilen skal ikke være et komplet HTML-dokument, men kun indeholde HTML-koder, der er nødvendige for at formatere sidefodsindholdets udseende og funktion.

Gennemse

Klik for at navigere til og angive den fulde sti til og navnet på sidefodsfilen.

Relaterede emner

Yderligere oplysninger om et standarddokument og om at føje en sidefod til websider finder du i IIS 6.0 online documentation (siden er på engelsk) på Microsoft Windows Server TechCenter.


Indholdsfortegnelse